Szállítási módok

Választható szállítási módok áttekintése

(kattints a részletekért a kiválasztott szállítási módnál)


Futárszolgálat

 • Már 10.000,- Ft felett ingyenes szállítás*
  (akciós termékek esetén nem érvényes)
 • 10.000,- Ft alatt:  950.- Ft
 • Bútor(ok) szállítása minden esetben egyedi árajánlat alapján történik. (Megrendelés után ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt a részletekkel.)
 • részletek
   

 

Személyes átvétel

 • Budapest bababolt (XIII.)
 • Székesfehérvár
 • részletek

Tisztelt Vásárlóink!

Az internetes áruházban szereplő termékeink árai eltérhetnek az üzletben található termékek árától, ezért kérjük Önöket, hogy az alábbi részt figyelmesen olvassák el.

Rendeléskor az alábbi lehetőségek közül választhat:

Futárszolgálat / szállítási határidők:

 

Termékeinket futárszolgálat segítségével tudjuk eljuttatni Önökhöz. A termékek mellett feltüntetett súly, tájékoztató jellegű. A csomagolásból eredő súlybeli eltérések lehetnek. A rendelt termékeket (kivéve bútorok) 32 kg-os határig tudjuk egy csomagban feladni. Ennek túllépése esetén, illetve ha a termék súlya átlépi ezt a határt, úgy azt új csomagban küldjük el. Amennyiben az egyes termékek csomagolási egysége meghaladja a 32 kg-os súlyhatárt, úgy a termék kiszállítása egyedi megállapodás tárgyát képezi.

Bútor(ok) rendelésnél minden esetben egyedi árajánlatot adunk a termék(ek) árától és súlyától függetlenül! A megrendelés után ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt a szállítás várható teljesítés idejéről, valamint a szállítási költség egyeztetéséről.

 

A szállításért 10.000,- forint feletti vásárlás esetén nem számítunk fel kiszállítási díjat. 10.000,- forint alatti rendelési összérték esetén a házhoz szállítás díja 950,- Ft az ország egész területén.

A könnyebb kezelhetőség érdekében több termék egyszeri rendelése esetén megpróbáljuk a kiválasztott termékeket egy csomagban eljuttatni Önökhöz.

A rendelés leadásától számítva hozzávetőlegesen 2-3 napon belül teljesítjük a rendelést, amennyiben a kiválasztott termék raktáron van.

 • Egyéb esetben - pl.: ha a termék nincs raktáron - értesítjük a megrendelőt a szállítás várható időpontjáról. (2-3 hét)

 

Minden egyes termék esetén írásban vagy telefonon keresztül kapcsolatba lépünk Önnel.

Fizetés áruátvételkor esedékes (utanávét, bankkártyás fizetés).

 

Személyes áruátvétel

 

Személyes áruátvételt esetén természetesen nem terheli a megrendelőt a szállítási költség. Előzetes egyeztetés alapján, a rendelési számra hivatkozva, átveheti a terméket, termékeket

 • a Mária Bababoltban (1132 Budapest Visegrádi u. 25. hétfő-vasárnap 10-19 óráig)
 • Székesfehérváron a Nonna Maria Fagyizóban is díjmentesen átvehetők a webáruházban megrendelt termékek. Cím: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 3. (a kórházzal szemben); Telefon: +36-70-624-3417 (csak az átvétellel kapcsolatos ügyekben; a termékekkel, megrendelésekkel kapcsolatos ügyekben kérjük, a bababolttal vegyék fel a kapcsolatot: +36-1-239-5872) Nyitva tartás: mindennap 8-18 óráig.

Pick Pack Pont

 

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pont-ok Inmedio és Relay hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

A szolgáltatás díja 950 Ft. A szolgáltatással maximálisan 20kg-os csomagokat lehet átvenni. Mikor válassza a Pick Pack Pontot? Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel? A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

A küldemények mérete és súlya

A küldemények 4 kategóriába kerülnek besorolásra súly, illetve méret szerint. Amennyiben egy küldemény a kategóriára vonatkozó súly vagy mérethatárt átlépi, azt a magasabb kategóriába kell sorolni.

A kategóriák súly és mérethatárai:

1. kategória: 0 - 3 kg-ig, illetve 20 cm x 30 cm x 10 cm méretig;

2. kategória: 3 - 10 kg-ig, illetve 30 cm x 30 cm x 20 cm méretig;

3. kategória: 10 - 15 kg-ig, illetve 50 cm x 50 cm x 50 cm méretig;

4. kategória: 15 – 20 kg-ig, illetve 60 cm x 60 cm x 60 cm méretig.

 

Az átvételi pontok itt találhatóak:

http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont