Szállítási módok

Választható szállítási módok áttekintése

(kattints a részletekért a kiválasztott szállítási módnál)


Futárszolgálat

  • Már 15.000,- Ft felett ingyenes szállítás*
    (akciós termékek esetén nem érvényes)
  • 15.000,- Ft alatt:  1.290.- Ft
  • Bútor(ok) szállítása minden esetben egyedi árajánlat alapján történik. (Megrendelés után ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt a részletekkel.)
  • részletek
     

 

Személyes átvétel


Tisztelt Vásárlóink!

Az internetes áruházban szereplő termékeink árai eltérhetnek az üzletben található termékek árától, ezért kérjük Önöket, hogy az alábbi részt figyelmesen olvassák el.

Rendeléskor az alábbi lehetőségek közül választhat:

Futárszolgálat / szállítási határidők:

 

Termékeinket futárszolgálat segítségével tudjuk eljuttatni Önökhöz. A termékek mellett feltüntetett súly, tájékoztató jellegű. A csomagolásból eredő súlybeli eltérések lehetnek. A rendelt termékeket (kivéve bútorok) 32 kg-os határig tudjuk egy csomagban feladni. Ennek túllépése esetén, illetve ha a termék súlya átlépi ezt a határt, úgy azt új csomagban küldjük el. Amennyiben az egyes termékek csomagolási egysége meghaladja a 32 kg-os súlyhatárt, úgy a termék kiszállítása egyedi megállapodás tárgyát képezi.

Bútor(ok) rendelésnél minden esetben egyedi árajánlatot adunk a termék(ek) árától és súlyától függetlenül! A megrendelés után ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt a szállítás várható teljesítés idejéről, valamint a szállítási költség egyeztetéséről.

 

A szállításért 15.000,- forint feletti vásárlás esetén nem számítunk fel kiszállítási díjat. 15.000,- forint alatti rendelési összérték esetén a házhoz szállítás díja 1.290,- Ft az ország egész területén.

A könnyebb kezelhetőség érdekében több termék egyszeri rendelése esetén megpróbáljuk a kiválasztott termékeket egy csomagban eljuttatni Önökhöz.

A rendelés leadásától számítva hozzávetőlegesen 2-3 napon belül teljesítjük a rendelést, amennyiben a kiválasztott termék raktáron van.

  • Egyéb esetben - pl.: ha a termék nincs raktáron - értesítjük a megrendelőt a szállítás várható időpontjáról. (2-3 hét)

 

Minden egyes termék esetén írásban vagy telefonon keresztül kapcsolatba lépünk Önnel.

Fizetés áruátvételkor esedékes (utanávét, bankkártyás fizetés).

 

Személyes áruátvétel

 

Személyes áruátvételt esetén természetesen nem terheli a megrendelőt a szállítási költség. 5% kedvezménnyel veheti át rendelését annak számára hivatkozva az alábbi átvevőpontokon:

  • a Mária Bababoltban (1132 Budapest Visegrádi u. 25. hétfő-vasárnap 10-19 óráig)