„A gyerek az öröm, a reménység.”
/Gárdonyi Géza/   

Kedves Anyukák, Apukák, leendő szülők!

Üdvözöljük Önöket a Mária bababolt weboldalán.

 

Mindenki életében eljön a gyermekvállalás pillanata, a kisbaba megszületése után Ő lesz a legfontosabb számunkra.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk kisbabánk számára azt, amire csak szüksége lehet.

Ez az online baba webáruház abból a célból jött létre, hogy megkönnyítse a vásárlást a kismamák, a szülők számára, és garantáltan kiemelkedő, minőségi termékekhez juttassa vásárlóit.

Termékeink között mindent megtalál, amire gyermekének és Önnek szüksége lehet a terhesség alatt és után. Folyamatos akcióink és nyereményjátékaink mellett, különlegességekkel, újdonságokkal is szolgálunk a baba és az Ön számára is.

A regisztrációt követően megoszthatja facebook oldalunkon, illetve tanácsokat, tippeket - babaszoba berendezése, babvárási tanácsok... stb. - olvashat a gyermekneveléssel, a terhességgel kapcsolatban.

A honlapon feltüntetett szűrő funkcióval pontosabb képet kaphat arról, hogy gyermekének az adott termékek közül pontosan melyikre van szüksége a korosztályától, nemétől függően.

Megtalál mindent, ami a közlekedéshez, etetéshez szükséges lehet.

Kiemelten kezeljük továbbá a készségfejlesztő eszközöket - könyvek, játékok..stb. - amelyek elengedhetetlenek a gyermek fejlődése során; a baba bőrének ápolásával kapcsolatos termékeinket, illetve a kismamák számára szükséges szülés utáni termékeinket, melyekre mind

  • 20 napos visszavásárlási garanciát, illetve
  • 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz szállítást is vállalunk (kivéve akciós termékek)

Baba webáruházunk mindenki számára könnyen kezelhető és áttekinthető, továbbá akcióinkat és nyereményjátékainkat követheti a Facebookon és e-mailes hírlevelünkön keresztül is.

Ha szeretné inkább személyesen átnézni a kínálatunkat, vagy bizonytalan és egy kis segítségre lenne szüksége, jöjjön el a bababolt Budapest belvárosában levő üzletébe.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép
üzlet kép