Fizetési módok

 

A bababoltban

Webáruházban

 • Készpénz
 • Bankkártya
  Mastercard Maestro Visa
 • Gyermekkártya
 • Egészségpénztárak
  Axa Egészségpénztár
  Dimenzió Egészségpénztár
  Generali Egészségpénztár
  MKB Egészségpénztár
  OTP Egészségpénztár
  Patika Egészségpénztár
  Postás Egészségpénztár
  Tempo Egészségpénztár
  Újpillér Egészségpénztár
  Vasutas Egészségpénztár
  Vitamin Egészségpénztár
  Medicina Egészségpénztár csak számla

 

 • Utánvét

 • Online fizetés (Simpleplay)

 • Banki átutalás

 • Személyes átvételkor készpénzben

 • Személyes átvételkor bankkártyás fizetés
  csak a budapesti Bababoltban

 

PÉLDÁK ELSZÁMOLHATÓ CSECSEMŐ ÉS BABAÁPOLÁSI TERMÉKEKRE

Csecsemő, baba részére

Babaőr, babafigyelő Baba törlőkendő Csecsemő hosszmérő Csecsemő mérleg, mérleghez csecsemőtálca Cumi játszó (latex, szilikon, fogszabályozós) Cumisüveg Cumi üvegre (latex, szilikon, fogszabályozós) Fültisztító pálcika Cumis gyógyszeradagoló Köldöktapasz Körtefecskendő Légzéskimaradás figyelő („bölcsőhalál jelző”) Orrjárattisztító (kézi, elemes, porszívóhoz) Pelenka, eldobható pelenka Terpeszbetétes nadrág Anyatejpótló speciális tápszer Kozmetikai termékek (speciálisan csecsemők ápolásához készült „baba” jelzővel ellátott: babakrém, babaolaj, babasampon, stb.)

Kismama részére

Mellbimbó védő, mellbimbó kiemelő Mellszívó (elektromos, kézi) és tartozékai Melltartó betét Tejgyűjtő tárolók Anyatejszaporító tea Nem számolható el: csecsemőjáték, csecsemőruházat, csecsemőbútor, babakocsi, bébiétel, bébi ital, gyermekülés, stb.

Egyéb tudnivalók az elszámolással kapcsolatban:

A csecsemő- és babaápolási termékeket a gyermek betöltött 4. életévéig lehet elszámolni. Az elszámolásánál fontos tudnivaló, hogy a csecsemő/baba, illetve a kismama részére szánt cikkek esetén az édesanyja is bejelentett szolgáltatásra jogosult legyen. Amennyiben a gyermek születése előtt szeretnék megvásárolni a termékeket, úgy a jogosultként való bejelentéssel, a „Várandós anya gondozási könyve” (ismertebb nevén terhes kiskönyv) - a szülő adatait tartalmazó – első oldala másolatának beküldésével lehetséges az elszámolás. A gyermek születése után kérjük, a babát ne felejtsék el bejelenteni a Szolgáltatásra jogosultak jegyzéke nyomtatványon. Tekintettel arra, hogy a csecsemő- és babaápolási termékek csak bejelentett szolgáltatásra jogosult részére lehetséges, így előfordulhat olyan eset, hogy csak az édesanya vagy csak a gyermek részére számolható el egy adott termék (pl. a testvér részére elszámolható, a testvér gyermekének azonban nem, illetve az unoka részére elszámolható, de a meny részére nem.) Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a TGYÁS (terhességi-anyasági segély, ismertebb nevén „szülési szabadság”) és a GYED ideje alatt kapott jövedelem adóköteles. Ennek figyelembe vételével egyéni befizetést is érdemes esetleg teljesíteni a csecsemő- és babaápolási termékek megvásárlására, a visszaigényelhető adóra tekintettel.